Poslední výplaty: TopCashback: 0,07$, TheStreetLottery: 5$, Populace.cz: 78 Kč, Adf.ly: 5,02$, TopCashback: 0,25$, TheStreetLottery: 10$

21. června 2013

Virool.com - Výdělek sledováním/zobrazováním videí

Virool.com je stránka sloužící k propagování videí - získávání zhlédnutí na youtube. Jako inzerent si můžete zaplatit určitý počet zhlédnutí, které chcete, aby vaše video získalo a lidé začnou vaše video sledovat. Publisheři zobrazují tato videa na svých stránkách a jsou odměněni pokaždé, když někdo jejich video zhlédne. Odměna za zhlédnutí se liší na základě toho, kolik je inzerent ochoten zaplatit. Většinou se odměny pohybují mezi 1 a 5 centy, ovšem nevylučujou se i odměny 20 centů a víc za zhlédnutí (většina inzerentů ovšem volí nižší částky). Vyplácí se od 100$ na Paypal. Za referrály získáváte 10% z jejich výdělků (jen za inzerenty).

  • REGISTRACE
  • 1-5 centů za zhlédnutí (momentálně)
  • 10% z výdělků referrála (jen za inzerenty)
  • Výplatní minimum:  100$ (Paypal)

Možnosti jak vydělávat s Virool:
Aby bylo zhlédnutí uznáno, je nutné mít video vložené na své stránce/blogu. Videa mají různé cílení - hlavní je pro jakou zemi je video určeno, můžete sledovat jen videa určená pro zemi, ve které se nacházíte (v našem případě ČR/SR)

Sledovat videa sám/sama
Sledovat videa sám a vydělávat za shlédnutí, můžete tak, že vložíte kód Auto-widget na svou webovou stránku nebo blog a poté sledujete videa, které vám to nabízí. Za zhlédnutí videa vyděláváte dle toho, kolik za zhlédnutí inzerent platí. Widget vám nabízí videa, tak dlouho dokud jsou pro vaši zemi nějaká dostupná, poté se může objevovat jen prázdná stránka, dokud opět není další video dostupné. Nová videa ke zhlédnutí přibývají několikrát denně.

Auto-widget:


Zobrazovat videa na své stránce/blogu
Můžete takto vložit Auto-widget na svou stránku jako v předchozím případě a nechat návštěvníky, aby videa sledovali. Nebo můžete například do článků vkládat pouze jedno video, které se do něj hodí (nepoužijete kód pro Auto-widget, ale přímo kód pro dané video). Například můžete o videu napsat článek, častá jsou hudební videa - takže pokud máte stránku/blog o hudbě, můžete tam dané video vložit. Takto získáváte odměnu za každé zhlédnutí videa vašimi návštěvníky.

Takto vypadá vložené video (Jeho rozměry jsou libovolné):




Využít možnosti Offer Wall nebo Odměňování uživatelů virtuální měnou
Toto jsou již pokročilé funkce. Můžete na své stránce využít funkce Offer Wall nebo Odměňování, což vašim uživatelům připíše za zhlédnutí videa vaši virtuální měnu (ta obvykle dále slouží k tomu, aby ji uživatel vyměnil za něco jiného). Této možnosti využívají různé offerové stránky, které platí své uživatele za plnění offerů.


Stránka Virool funguje a vyplácí své uživatele.
banner
Předchozí příspěvek
Následující příspěvek

0 komentářů: